2016 TREND SAÇ MODELLERİ

Yazar:
Biliyoruz ki her sene her yıl sac modellerinden tutun saçın boyuna saçın rengine sürekli bir değişim halinde olduğunu sıklıkla görebiliriz bu gibi durumlar da saçın renk değişimlerini de fark edilebilmektedir.
Bu makale de biraz da olsa 2016 yılında trend olan sac modelleri hakkında bilgi vermek istiyorum sizlere öncelikle her sene değiştiği için 2015 yılındaki sac modelleri ve renkleri bu yıl tutulmamaktadır. Bunun sebebi de her geçen zaman içerisinde yeni yeni sac modellerinin ortaya çıkmasıdır. Bayanların hayatlarında değişiklik istemesi üzerine bu yenilikler ortaya çıkmaktadır. 
Şimdi asıl konumuza gelelim saç modeli konusunda yaşımız çok önemlidir onun için bazı hanımlar gençlerin saç modellerinin kendilerine yakışacağına düşünmedikleri için cesaret edemiyorlar ama kısa saçlardan bu yılın modası olan küt saç modeli her yaş için tercih edilen bir modeldir. Ancak şöyle bir sorunu var her yaşa uygun olup şekil vermekte kolay olsa da kısa saçlar çok çabuk elektriklendiği için çabuk bozulabiliyor.

 Peki bu yıl düz mü yoksa küt mü sac modelleri tercih etmeliyim derseniz bu tamamen sizin yüz hatlarınıza göre karar verilmesi gereken bir tercihtir ama derseniz ki bana her iki modelde yakışıyor diye o zaman hangisini daha çok beğendiyseniz onu tercih etmelisiniz.
Uzun saça geldiğimiz de yapmamız gereken uzun saçın bakımının zor olduğunu bildirmek isterim 2016 yılının trendleri arasında uzun saçta oldukça tercih edilmektedir. Aslında yapmamız gereken bize yakışan saç modeli neyse onu yapmamız kendimiz beğeniyorsak bu yılın trend saç modeli odur.
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa