SAÇI GÜRLEŞTiRMEK İÇİN BİTKİSEL ÇÖZÜM

Yazar:
    Cümleme bayanlardan başlamak istiyorum çünkü her bayan gür ve dolgun saçlara sahip olmak ister bu yüzden bir çok kuaförler olsun bakım salonlarına olsun para yatırırlar bazen de bu yaptıklarımız işe yaramayabilir tabi ki hakkımız bakımlı gür saçlarımız olması ama bunu böyle paralar harcayarak değil de doğal yollara başvurularak yapılırsa hem saclarımız da yıpranma meydana gelmez hem de daha bakımlı saçlara sahip oluruz.
Tabi bu saydıklarımın olması için bazı uyulması gereken bazı çözümler vardır bu bitkisel çözümleri uygularsak saçlarımızdaki değişimi gözle görülür bir hale gelecektir.
Saçlarımızın gürleşmesi ve dolgunlaşması için dereotu kullanabiliriz dereotu saç dökülmesini engeller ve kısa süre sonra sac dökülmesi kesildiği için saçlarımız gürleşmeye başlar.
Diğer doğal ürün ise ardıç meyvesidir ardıç meyvesi dallarından yapılan kremi sac diplerimize uygularsak güzelce varsak kremle saçlarımızı bu da saçlarımızın gürleşmesinde yardımcı olacaktır.
Şimdi ki doğal ürünümüz ise duttur. Dut saçların gürleşmesini ve dökülmemesini sağlar bir de sürdüğümüz dutun yaprağını ezerek elde ettiğimiz suyla da saçlarımızı yıkayabiliriz çünkü saçların gürleşmesin de etkilidir.
Saçlarımızın gürleşmesi için bir sonra ki doğal ürünümüz ise ihlamurdur.Ihlamur çayıyla saçlarımızı yıkarsak saclarımız dönülmez ve gürleşmesini sağlar.
Diğer doğal ürünlerde şunlardır lavanta çiçeği, ısırgan otu, huş dalı yaprağı ve tere suyu saçlarınızın parlak bir görünüme sahip olmasına kelliği engellemeye ve saçların gürleşmesini sağlar.

Doğal ürünler her zaman etkili bir çözümdür onun için ilk olarak doğal ürünlere başvurmalıyız.


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa